CICI PIZZA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 326 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cici Pizza. Meer weten? Ontdek meer

14 jul 2024 om 20:14 Very good pizza! Will buy from them again.
14 jul 2024 om 18:51 Pizza Latino besteld maar het eiwit was niet helemaal goed gestold. Het eigeel was een kleffe bende onder de pizza. Het deeg van de pizza was niet volledig afgebakken. Pizza Tonno was aan de stugge kant. Gesmolten kaas leek net op kauwgom.
18 jun 2024 om 15:24 eccellente )). Lekker and fast delivery.
15 jun 2024 om 9:16 Lekkere pizza Bezorgtijd langer dan bij bestelling werd aangegeven
13 jun 2024 om 20:19 Wederom top!
8 jun 2024 om 18:23 Great value, and quality. One of the most tasty pizzas that we ate.
1 jun 2024 om 8:46 Alles top, snel en lekker.
31 mei 2024 om 21:52 Het gaat niet om hoelang ze erover deden, maar dat ze niet kunnen lezen. Ik had aangegeven 18:15 uur en ze kwamen om 17:30 uur. Voortaan op de tijd letten. Eten was voor de rest uitstekend.
27 mei 2024 om 6:50 Ondanks dat de pizza veel later dan de aangegeven tijd in de app werd bezorgd hebben we lekker gegeten. Pizza werd goed belegd met een dunne bodem en warm afgeleverd.
26 mei 2024 om 19:52 Met een kinderfeestje om 17.15 pizza’s besteld, die om 18.00 bezorgd zouden worden. Om 18.30 nog geen pizza’s. Op app stond dat ze onderweg waren. Ik zelf gebeld, was een foutje uiteindelijk pas om 19.15 bezorgd. Kinderfeestje verpest. Schandalig!
20 mei 2024 om 16:19 Normaal altijd heel tevreden, knoflooksaus was deze keer alleen echt als water. Heel zonde!
19 mei 2024 om 21:02 Ik bestelde de Vegetariana van 40 cm, maar de pizza was erg slap en smaakloos, had weinig toppings, en bij het oppakken viel alles van de pizzapunt af tot aan de bodem (wat ook zo dun als een A4tje was), was dus moeilijk te eten. Bezorging was snel.